Σπουδή πάνω στην Ουδέτερη μάσκα του Jacques Lecoq και στην μάσκα χαρακτήρα, στο μάθημα του Αυτοσχεδιασμού. Ελευθερία Τέτουλα - Όλγα Ροντίδη ...
” Το Άνθος που δακρύζει … “

Η Π.Σ.Α.Ε.Κ. ΘΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ «Comme des Chefs 2025»
Σπουδαστές της ειδικότητας, συμμετέχουν στον διαγωνισμό Γαστρονομίας «Comme des Chefs 2025» για μια δημιουργική και βιώσιμη μεσογειακή γαστρονομία, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο!
Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία, καθώς οι Chefs της Σχολής μας προτείνουν μία ιδιαίτερη μεσογειακή συνταγή!
Με εννέα (9) παρασκευές που περιλαμβάνουν αυθεντικά υλικά και τις γεύσεις της Μεσογείου, οι Chefs μας δημιούργησαν ένα όμορφο πρωτότυπο πιάτο, που ελπίζουμε να σας αρέσει:
Οι δημιουργοί μας:
Αμαλία Κουκουρίδου,
Χρήστος Γιαχουντής
Ρωσσικοπούλου-Παππά Γεωργία
Άγγελος Παπαβλασόπουλος
Μαρία Βαλάση
Ελεονόρα Καλογεροπούλου
Τίτλος πιάτου:
Tο άνθος που δακρύζει! 


Καθοδηγήθηκαν από τους εκπαιδευτές/τριες μας, Σταυρούλα Κεισίδου, Γιώργο Παλησίδη, Μανώλη Ιωαννίδη που συνέργησαν μαζί τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία που χρειάζονται!!!
Καθοριστική η συνέργεια της εκπαιδεύτριάς μας της Γαλλικής κας Χριστίνας Μπέλλη!
Στηρίζουμε τους σπουδαστές μας προβάλλοντας απολαμβάνοντας τις γευστικές δημιουργίες τους και τους ενθαρρύνοντάς τους, στον δρόμο προς την κορυφή!
!! Καλή επιτυχία!! 
